Jacko Meijaard - Wie is hij en wat doet hij?

In dit artikel hebben we het over Jacko Meijaard. Oprichter en eigenaar van internetsuccesgids.nl, en de affiliate marketing revolutie.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard een 29-jarige, succesvolle ondernemer uit Yerseke, Zeeland. Hij is eigenaar en oprichter van de internetsuccesgids.

Hij is de king als het gaat om affiliate marketing. Een echte grondlegger met affiliate marketing in Nederland. Hij haalt zijn gehele inkomen uit affiliate marketing, en is volledig vrij door het internet. Hij kan namelijk ‘werken’ waar en wanneer hij wilt.

Op dit moment helpt hij al jaren andere mensen om hetzelfde te doen. Al 10.000 leden zijn lid van de affiliate marketing revolutie.

Terug in de tijd

Voor de geschiedenis van Jacko gaan we terug naar 2010. Je weet wel, het jaar dat Antonie Kamerling overleed, bokser Badr Hari verdacht werd van ernstige mishandeling, en iedereen erachter kwam dat voetballer Ronald de Boer stiekem al 2 jaar een relatie had.

In datzelfde jaar draaide Jacko Meijaard zijn brein om, en begon met ondernemen.

Op een of andere manier dacht Jacko altijd dat hij ineens een geweldig idee zou hebben. Dat idee zou er ineens komen, en hem super rijk maken. Een soort facebook, maar dan anders. Maar dat gebeurde niet. Toen hij 18 was, wist hij eigenlijk nogsteeds niet wat hij met zijn leven wilde doen, en raakte in lichte paniek.

Jacko was een echt feestbeest. Hij was altijd te vinden op elk feestje. Op een gegeven moment opende hij zijn ogen, en wist hij dat het tijd was om een nieuw, beter leven te lijden. 

Dat is hem gelukt. 

In het begin lachte vrienden en familie hem uit, omdat ze dachten dat Jacko hier niks mee zou bereiken. Dat komt omdat toen niemand wist van affiliate marketing.

Hij werkte hard, maar verdiende nog niks. Pas na 3 maanden verdiende hij zijn eerste commissie; €20. Nog steeds lachte zijn vrienden en familie hem uit; 3 maanden hard werken en €20 euro verdienen. Maar Jacko wist wel beter: Hij dacht, als ik €20 kan verdienen, kan ik ook €40, €200, of €4000 verdienen. Hij gaf niet op.

Hij was ervan bewust dat het begin het moeilijkst zou zijn.

”Hard werken en haast niks verdienen is moeilijk, zeker als kennissen continue vragen of je al miljonair bent.” – Jacko Meijaard –

De tweede commissie volgde dan ook meteen een week later. En toen kwam de derde, de vierde… Hij kwam in een flow dat het hem ging lukken, en werkte steeds harder. Hierdoor verdiende hij ook weer meer.

Het begin was verleden tijd, het hardste werk was gedaan. 

Jacko nu, en een kijkje in zijn portomonnee 🙂

Dat hij niet opgaf, is een goede beslissing geweest.

Hij helpt nu al 10.000 andere mensen met zijn cursus ‘De Affiliate Marketing Revolutie

Jacko verdiend momenteel gemiddeld €3000 per dag. Dat weet ik omdat hij dit vaak in zijn instagram story’s plaatst. Ik ken Jacko wel een beetje, en ik weet dat hij dit niet ‘faked’ of zegt om stoer te doen. Hij wil graag anderen laten zien hoe krachtig het internet is, en hun aansporen ook te beginnen met affiliate markting.

Dit betekent niet dat wanneer jij start met affiliate marketing jij dit ook verdiend. Absoluut niet. Jacko runt meerdere websites en promoot meerdere producten. Dit heeft tijd nodig.

Deze €3000 verschilt extreem. De ene dag zijn dit er (maar) 1000, en de andere dag 7000. Dit omdat natuurlijk niet elke dag mensen producten kopen. Maar dit is geen sprookje!

Deze bedragen zijn extreem hoog, maar alles is mogelijk. Hoeveel tijd jij bereid bent te besteden, hoe meer je zult verdienen. Sky is the limit!

Ook laat je met affiliate marketing het internet voor jou werken in plaats van andersom. Je bouwt namelijk een passief inkomen op. Jacko kan ervoor kiezen om een dag niet te werken, en hij verdiend nogsteeds hetzelfde bedrag als gister (en als hij geluk heeft zelfs wel meer ;)) Maar als hij dit een week lang doet, begint alles natuurlijk wel te dalen. 

Zelf is Jacko erg vastberaden. Hij heeft met zichzelf afgesproken, om elke dag iets aan zijn business te doen. Al is het maar 1 mail beantwoorden. Deze regel neemt hij zo serieus, dat hij hem de afgelopen 10 jaar nog nooit verbroken heeft.

Internetsuccesgids

Een paar jaar later, in 2013, richtte Jacko de internetsuccesgids op. Dit zou een website zijn die mensen zou leren hetzelfde te doen als hij.

Ook dat is hem gelukt.

Ook zou hij een cursus ontwikkelen, die mensen op een goedkope manier leert ondernemen. De Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate marketing revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie’ van Jacko Meijaard is een cursus die mensen leert ondernemen met affiliate marketing. Lees mijn review of ga meteen naar de affiliate marketing revolutie

Lees ook:

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen Bloggen. Als blogger kan je een passief inkomen opbouwen. Dat betekent dat je geld verdiend, terwijl je NIET aan het werk bent. Raak niet in de war met...

Lees meer

Geld verdienen in coronatijd

Geld verdienen in coronatijd Ontdek de methode Wil jij ook geld verdienen in coronatijd? Het zijn onzekere tijden. Misschien verliezen we onze baan.  De meeste rijke mensen verdienen meer dan ooit dit...

Lees meer

Hoe werkt affiliate marketing?

Hoe werkt affiliate marketing? Check de affiliate marketing cursus! Benieuwd hoe affiliate marketing werkt? In dit artikel leggen we je uit hoe affiliate marketing werkt, en hoe jij ermee kunt beginnen.  Wat is affiliate...

Lees meer

Delen

[Sassy_Social_Share]