Beginnen met Affiliate Marketing

Beginnen met affiliate marketing? In dit artikel leer je hoe affiliate marketing werkt en hoe jij vandaag kunt beginnen met het beste online verdienmodel van 2021!

Lees dit artikel en ik leg je alles uit wat je moet doen om een passief inkomen op te bouwen met affiliate marketing. Een passief inkomen is een inkomen, waar je steeds maar aan blijft verdienen. Je maakt iets 1x en je verdient er elke dag aan. Het is super simpel, en iedereen kan dit!

Wat is affiliate marketing?

Heb je ooit gehoord van affiliate marketing

Dit is het verdienmodel dat vele grote bedrijven en webwinkels gebruiken om een deel van hun geld te verdienen. Als affiliate zorg je ervoor dat een persoon de producten / diensten van een adverteerder koopt.

Hoe werkt affiliate marketing?

Hier een voorbeeld: Een televisie op Media Markt kost €1000. Jij promoot dit product met jouw eigen affiliate link. Als iemand met jouw link die televisie koopt krijg jij bijvoorbeeld 10% = €100 commissie. Commissie is het geld dat je krijgt als iemand het product door middel van jouw link heeft gekocht.

Het mooie van affiliate marketing is dat jij maar 1x een website hoeft te maken waar jij het product promoot en dat de kans groot is dat er vervolgens elke dag bezoekers op jouw website komen. 

Eigenlijk kun je dus elke dag comissie krijgen over iets wat je 1x maakt.

Als jij je aanmeldt bij een affiliate netwerk (een website waar je allerlei producten / diensten op kunt vinden die jij kunt gaan promoten) maken zij voor jou een speciale code. Die code hoort bij je account van het affiliate netwerk, en verwerken zij in elke link van producten / diensten. 

Zo heb jij jouw eigen link van elk product / dienst, die jij kunt verspreiden. Hoe meer mensen via jouw link het product / de dienst aanschaffen, hoe meer commissie jij verdiend!

Uitgebreide versie van ‘Hoe werkt affiliate marketing?’

Waarom een online business?

De grootste reden om online je eigen winstgevende business op te starten met affiliate marketing omdat er bijna geen kosten aan vast zitten. 

Naast het kopen van je domeinnaam kun je volledig GRATIS beginnen. Als jij in een winkelstraat een fysieke business wilt starten met bijvoorbeeld horeca, ben je al tonnen aan investering kwijt en dan heb je nog niks. Dan moet je maar hopen dat je bezoekers krijgt. 

Daarnaast zitten vanwege Covid-19 veel mensen thuis, en shoppen ze vaker online. Dus, jij als affiliate ook een graantje mee kunt pikken. Zo kun je er dus zelfs voor zorgen dat jij het juist gunstig vindt dat er nu een crisis is. Stel je voor!

Daarom is affiliate marketing het gouden verdienmodel om online mee te beginnen, omdat je haast geen enkel risico loopt.

Wat kun je gaan promoten?

Op het internet kan je van alles vinden wat jij kunt gaan promoten. 

Wist je dat Bol.com, Coolblue (met meer dan 60.000 producten), Mediamarkt, Wehkamp en vele andere bedrijven hebben een affiliate programma. Dat betekent dus dat je hun producten kunt promoten.

Ook kun je e-books promoten, daar zitten vaak hoge commissies op omdat ze maar 1x gemaakt hoeven te worden. Vaak wel commissies van boven de 40%!

Er zit vast wel iets tussen wat jij leuk vindt. Daarom is affiliate marketing voor iedereen mogelijk.

Hoeveel kan je verdienen met affiliate marketing?

Hoeveel je verdient met affiliate marketing ligt natuurlijk voor een groot deel aan jezelf. Hoeveel tijd je erin steekt, met wat voor gevoel je schrijft, enz. 

Maar stel je voor, je promoot een online e-book. Die kost €50 en de commissie is €25. Stel, je hebt zo’n 100 site-bezoekers per dag, daarvan kopen er 5 het product dat je promoot via jouw link op je website.

Dan verdien je dus €25 x 5 = €125 per dag met 1 artikel. Dit is slechts een voorbeeld, maar dit zou zomaar de realiteit kunnen zijn. Want zo werkt affiliate marketing.

Er zijn affiliate websites met 5000 bezoekers per dag. Stel daarvan kopen er 500 een product waarvan de commissie €10 is, verdien je met die ene website €5000 per dag!

Natuurlijk gaat er wat tijd overheen voordat dat zou lukken, en je moet er ook wat tijd en moeite in steken. Maar als jij bereid bent om dan te doen, kan ik je verzekeren dat je een winstgevende website op kan zetten met affiliate marketing!

Hoe kan jij nú beginnen?

Wil jij direct beginnen met het maken van een winstgevende online marketing business? 

Dan raad ik je zeker de online video training van Jacko Meijaard aan. Deze videotraining heet de Affiliate Marketing Revolutie, en je kunt hem onder dit artikel voor slechts €47,- aanschaffen.

In deze online videotraining legt Jacko je alles, stap voor stap uit wat je moet doen om vandaag nog te beginnen met affiliate marketing. 

Bekijk hier de video van Jacko Meijaard waarin hij precies uitlegt wat affiliate marketing is. Hij praat over zijn verhaal en hoe hij nu honderden euro’s per dag verdiend.

Is Jacko Meijaard / de affiliate marketing revolutie betrouwbaar?

De videotraining is 100% betrouwbaar, en je krijgt wat je verwacht. Ook zitten er geen extra kosten aan vast. Betaal jij €47,- voor de Affiliate Marketing Revolutie, kun jij vanaf dat moment GRATIS verder met het beginnen van jouw online affiliate marketing business.

Als je de Affiliate Marketing Revolutie hebt aangeschaft, komen er 66 redelijk korte en duidelijke video’s tot jouw beschikking. 1 video duurt gemiddeld 5 minuten

Ook krijg je toegang tot het ledengedeelte. Dit heet ‘De Internet Succes Gids’. Op dit forum kun je alle vragen stellen die jij hebt, voor als je iets nog niet begrijpt na het kijken van de video’s in de videotraining. Vaak krijg je al binnen 1 uur antwoord. Ook vanuit het ledengedeelte kun je naar de video’s. 

Het is dus een hele duidelijke en overzichtelijke videotraining.

Ook krijg je 30 dagen garantie op je aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie, dus je loopt ook geen risico.

Het is echt het proberen waard. Er zijn al mensen die in de 10K per maand club zitten. Die verdienen met hun website(s) meer dan 10 duizend euro per maand. 

Jacko Meijaard legt je in de videotraining uit hoe jij met slechts €2 kan beginnen. (Dit zijn de kosten voor je domeinnaam, de naam van jouw website waar je het product op promoot)

 

Lees ook:

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen Bloggen. Als blogger kan je een passief inkomen opbouwen. Dat betekent dat je geld verdiend, terwijl je NIET aan het werk bent. Raak niet in de war met...

Lees meer

Geld verdienen in coronatijd

Geld verdienen in coronatijd Ontdek de methode Wil jij ook geld verdienen in coronatijd? Het zijn onzekere tijden. Misschien verliezen we onze baan.  De meeste rijke mensen verdienen meer dan ooit dit...

Lees meer

Hoe werkt affiliate marketing?

Hoe werkt affiliate marketing? Check de affiliate marketing cursus! Benieuwd hoe affiliate marketing werkt? In dit artikel leggen we je uit hoe affiliate marketing werkt, en hoe jij ermee kunt beginnen.  Wat is affiliate...

Lees meer

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate marketing revolutie (Jacko Meijaard) Review + ervaring Bekijk de affiliate marketing revolutie In deze review hebben we het over ‘De Affiliate Marketing Revolutie’. (AMR) Dit is een online cursus, gemaakt door...

Lees meer

Delen

[Sassy_Social_Share]