Geld verdienen met dropshipping

In dit artikel leer je hoe jij een winstgevende business op kan zetten met dropshipping.

Hier leg ik je alles uit wat je moet doen om een passief inkomen op te bouwen op het internet met bol.com. Een passief inkomen is een inkomen, waar je steeds maar aan blijft verdienen. Je maakt iets 1x en je verdient er elke dag aan. Het is super simpel, en iedereen kan dit!

Hoe gaan we geld verdienen?

In dit artikel hebben we het dus dropshipping. Een van de krachtigste business modellen op het internet.

Met dit verdienmodel verdien je namelijk veel geld terwijl je in verhouding niet veel werkt. Ik zal uitleggen hoe het werkt.

Hoe werkt dropshipping?

Heb je ooit iets besteld op AliExpress, of op Wish? Dat zijn groothandel bedrijven uit China. Je kunt daar erg goedkoop producten kopen. Dat komt omdat de medewerkers in de Chinese fabrieken weinig worden uitbetaald, dus met goedkope producten maken die bedrijven alsnog winst.

Dropshippers (mensen die doen aan dropshipping) profiteren daar ook erg van. Zij ‘kopiëren’ namelijk producten op die goedkope webshops, die ze vervolgens op hun eigen website zetten. Of bijvoorbeeld op bol.com.

De dropshippers verdienen hieraan, omdat ze de prijzen veel hoger maken dan uit de Chinese webshops. 

Dit kunnen ze doen omdat het product uit een Nederlands magazijn naar de consument gestuurd kan worden. Veel sneller dus, terwijl je bij AliExpress weken lang moet wachten. Ook is bol.com een vertrouwde Nederlandse site. Mensen zullen dus eerder iets op bol.com bestellen, dan op bijvoorbeeld AliExpress.

Maar, geld verdienen door bol.com… Kan dat? Ja! Dat kan. Op de site waar jij normaal je geld uitgeeft, kan je dus ook geld verdienen. 

Waarom een online business?

De grootste reden om online je eigen winstgevende business op te starten met e-commerce, is omdat er bijna geen kosten aan vast zitten. 

Je kunt namelijk bijna GRATIS beginnen. Als jij in een winkelstraat een fysieke business wilt starten met bijvoorbeeld horeca, ben je al tonnen aan investering kwijt en dan heb je nog niks. Dan moet je maar hopen dat je bezoekers krijgt. 

Daarom is e-commerce zo’n goed business model om online mee te beginnen, omdat je haast geen enkel risico loopt.

Lees hier ook mijn artikel over affiliate marketing. Dit is ook een van de beste online verdienmodellen!

Wat kun je verkopen?

Je kunt van alles verkopen bij dropshipping. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op www.aliexpress.com, www.alibaba.com, of www.wish.com. Daar kun je heel veel producten vinden met een lage prijs. 

Denk aan alle categorieën. Keuken, huis en tuin, auto, decoratie, elektronica, hobby & lifestyle, je kunt het zo gek niet bedenken.

Hoeveel geld kun je verdienen met dropshipping?

Hoeveel je verdient met e-commerce ligt natuurlijk voor een groot deel aan jezelf. Hoeveel tijd je erin steekt, enz.

Maar stel je voor: Je verkoopt een speelgoedauto op bol.com. Deze kost op AliExpress 2 euro. Vervolgens zet je dat product op bol.com voor 15 euro. Als 1 iemand dit product koopt, heb je €13 winst. Zijn er op 1 dag 10 mensen die jouw klamboe kopen, heb je €130 winst. 

En dat met één product! Op bol.com zijn veel mensen tegelijk. Dat betekent dat er vaak mensen langs jouw product komen. En een deel daarvan koopt jouw product vervolgens.

Hoe kan je nú beginnen?

Wil jij direct beginnen met het maken van een winstgevende online dropshipping business? 

Dan raad ik je de online video training van Jia Ruan aan. Deze videotraining heet de Bol Masterclass, en je kunt hem onder dit artikel voor slechts €997,- aanschaffen.

In deze online videotraining legt Jia je alles, stap voor stap uit wat je moet doen om van nog te beginnen met dropshipping. 

De videotraining is 100% betrouwbaar, en je krijgt wat je verwacht. Ook zitten er geen extra kosten aan vast. Betaal jij €997,- voor de Bol Masterclass, kun jij vanaf dat moment GRATIS verder met het beginnen van jouw online business.

Je kunt ook, in plaats van eenmalig €997,- te betalen, in 5 termijnen betalen van elk 250,-

Het is het echt waard. Er zijn al mensen die in de 10K per maand club zitten. Die verdienen met het dropshippen meer dan 10 duizend euro per maand. 

Jia Ruan legt je alles uit hoe jij ook kunt dropshippen. Nieuwsgierig? Kijk hieronder naar de training. 

Lees ook:

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen Bloggen. Als blogger kan je een passief inkomen opbouwen. Dat betekent dat je geld verdiend, terwijl je NIET aan het werk bent. Raak niet in de war met...

Lees meer

Geld verdienen in coronatijd

Geld verdienen in coronatijd Ontdek de methode Wil jij ook geld verdienen in coronatijd? Het zijn onzekere tijden. Misschien verliezen we onze baan.  De meeste rijke mensen verdienen meer dan ooit dit...

Lees meer

Hoe werkt affiliate marketing?

Hoe werkt affiliate marketing? Check de affiliate marketing cursus! Benieuwd hoe affiliate marketing werkt? In dit artikel leggen we je uit hoe affiliate marketing werkt, en hoe jij ermee kunt beginnen.  Wat is affiliate...

Lees meer

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate marketing revolutie (Jacko Meijaard) Review + ervaring Bekijk de affiliate marketing revolutie In deze review hebben we het over ‘De Affiliate Marketing Revolutie’. (AMR) Dit is een online cursus, gemaakt door...

Lees meer

Delen

[Sassy_Social_Share]