Geld verdienen als kind

Ben jij jong maar wil je toch geld verdienen? Dan ben je op het juiste adres! In dit artikel leg ik je uit hoe je als kind ook rijk kunt worden! Dit zijn de beste manieren om geld te verdienen als kind.

Lijkt het je ook leuk om van alles te kopen in de speelgoedwinkel? Of spaar je voor iets nieuws? Daar heb je natuurlijk geld nodig. In je jonge jaren leer je al snel dat geld een van de belangrijkste dingen in het leven is, en dat het handig is als je er wat van op zak hebt. Maar je mag natuurlijk pas werken wanneer je 14 bent, en een bijbaantje kunt nemen. Maar als je jonger bent dan 14, kun je ook geld verdienen.

Waarom als kind geld verdienen?

Waarom zou je als kind ook al geld moeten verdienen? Daar is een hele belangrijke reden voor. Je leert namelijk al jong hoe je moet omgaan met geld, en dat is handig voor later!

Ben je al wat ouder, en wil je voor je 18de ook iets heel moois opzetten? Lees hier 2 andere blogs over affiliate marketing en dropshipping. Dit zijn de beste manieren om online geld te verdienen. Ben je jonger dan 12? Kan je beter de tips hieronder gebruiken. Die werken ook heel goed!

”Jong geleerd is oud gedaan”

Manier 1. Klusjes

Geld verdienen met klusjes als minderjarige is een van de beste manieren om als kind geld te verdienen. Dat omdat je er veel mee kan verdienen. Je hebt namelijk op de basisschool nog genoeg tijd om na school te werken. Hieronder zie je 5 voorbeelden van goedwerkende klusjes die jij kunt doen. 

Klusje 1. Auto’s wassen

Vraag eens aan je ouders of je hun auto mag wassen. Of aan de buurman, vrienden of familie. En vraag daar dan €10 voor. Mensen houden er namelijk van om in een schone auto rond te rijden. Dus dit kan een hele goede tip zijn om wat geld te verdienen terwijl je jong bent. Pas wel op dat je de auto niet beschadigt.

Klusje 2. Gras maaien

Dit kan ook bij meerdere mensen. Woon je in een flat of heb je zelf geen gras in je tuin? Dan kun je ook in de buurt rondvragen of je het gras van andere mensen kan maaien. Hoeveel geld je ervoor kan vragen ligt er natuurlijk aan hoeveel gras iemand heeft. Maar dit kan tussen de €3 en €20 liggen.

lawn-mower-938555_1920-1

Klusje 3. Laat de hond uit

Dit klusje is vooral leuk als je van dieren houd, en dan vooral van honden. Ken jij iemand met een hond? Vraag eens een keer of je die hond mag uitlaten. Soms hebben mensen eigenlijk geen tijd, maar moet hun hond toch even naar buiten, om een rondje te lopen. Het ligt eraan hoe groot de hond is, en hoe ver hij dan moet lopen, hoeveel je kunt vragen. Maar voor een gemiddeld rondje vraag je ongeveer €3, maximaal €5.

child-with-dog-4297149_1920-1

Klusje 4. Doe de boodschapen 

Dit werkt heel goed bij oudere mensen, die wat slechter ter been zijn. Je kunt hun aanbieden hun boodschappen te doen, voor wat geld, of een extraatje uit de supermarkt. Spreek van tevoren goed af wat je moet kopen, en wat je ervoor terug krijgt. Je kunt dit ook vragen aan andere mensen. Die bijvoorbeeld veel moeten werken. Die kunnen jou dan wel gebruiken!

street-3309617_1920-1

Klusje 5. Help in het huis

Met helpen in het huishouden bedoel ik stofzuigen, dweilen, ramen zemen, opruimen, schoonmaken. Vraag aan je ouders/ familie of je hun kunt helpen in het huishouden. Spreek ook hier goed van te voren af wat je moet doen en wat je ervoor krijgt.

washing-dishes-1112077_1920-1-1

Manier 2. Online geld verdienen

Online geld verdienen is vooral handig als je wat ouder bent, en bijvoorbeeld op de middelbare school zit. Je kunt namelijk mooie dingen neerzetten op het internet, op jonge leeftijd. Hieronder 2 voorbeelden. 

Bij Affiliate Marketing promoot je iemands producten / diensten. Als iemand het dan koopt, krijg jij een deel van het bedrag. Denk bijvoorbeeld aan bol.com. Zij hebben een affiliate programma. Jij kunt dus hun producten promoten en vervolgens krijg jij daar geld voor. Jacko Meijaard (internetsuccesgids.nl) is de king als het gaat om affiliate marketing. In mijn blog vertel ik wie Jacko is, leg ik je uit hoe affiliate marketing werkt, wat je ervoor moet doen en hoeveel je ermee verdiend. Lees verder —>

Bij dropshipping zet je iemands producten op je eigen website. Vaak doe je dat met producten van Chinese webshops, omdat die stukke goedkoper zijn dan Nederlandse producten. Dan wordt je winst dus hoger! Als iemand bij jou een order plaatst, plaats jij automatisch een order bij de Chinese webshop. (Bijvoorbeeld Aliexpress, of zijn broertje, Alibaba). Zo heb je geen magazijn nodig, en hoef je geen klantenservice te verlenen. Niemand weet dat jij ertussen zit! Lees verder —>

Manier 3. Neem een krantenwijk

Vanaf je 13de kun je een krantenwijk nemen. Bij spotta.nl kan je je heel gemakkelijk inschrijven om een krantenwijk te lopen.

Wat maakt folders bezorgen zo leuk?

Het fijne van folders bezorgen is dat je lekker verdiend, en je bezorgt in je eigen buurt, dus je komt je buurtgenoten vaak tegen en je bent snel weer thuis. En je bent er maar een paar uurtjes per week mee bezig, dus genoeg voor school, sport of eventueel een ander bijbaantje!

Wat vinden de Spotta bezorgers?

Kijk hier de filmpjes over wat de spotta bezorgers zeggen over hun krantenwijk.

Lees ook:

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen Bloggen. Als blogger kan je een passief inkomen opbouwen. Dat betekent dat je geld verdiend, terwijl je NIET aan het werk bent. Raak niet in de war met...

Lees meer

Geld verdienen in coronatijd

Geld verdienen in coronatijd Ontdek de methode Wil jij ook geld verdienen in coronatijd? Het zijn onzekere tijden. Misschien verliezen we onze baan.  De meeste rijke mensen verdienen meer dan ooit dit...

Lees meer

Hoe werkt affiliate marketing?

Hoe werkt affiliate marketing? Check de affiliate marketing cursus! Benieuwd hoe affiliate marketing werkt? In dit artikel leggen we je uit hoe affiliate marketing werkt, en hoe jij ermee kunt beginnen.  Wat is affiliate...

Lees meer

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate marketing revolutie (Jacko Meijaard) Review + ervaring Bekijk de affiliate marketing revolutie In deze review hebben we het over ‘De Affiliate Marketing Revolutie’. (AMR) Dit is een online cursus, gemaakt door...

Lees meer

Delen

[Sassy_Social_Share]