Geld verdienen in de coronatijd

Wil jij ook geld verdienen in coronatijd?

Het zijn onzekere tijden. Misschien verliezen we onze baan. 

De meeste rijke mensen verdienen meer dan ooit dit jaar. Denk aan Jeff Bezos. (Oprichter en eigenaar van Amazon) Zijn vermogen is nu 186 miljard dollar (omgerekend 161 miljard euro). Alleen al in 2020 werd hij 71 miljard dollar rijker (omgerekend bijna 62 miljard euro).

Een paar weken werd Bezos 10 miljard euro rijker (10.000.000.000) door een koersstijging in het andeel Amazon.

Oké, misschien is het niet eerlijk om de rijkste persoon ter wereld als voorbeeld te pakken, maar het geeft je wel een idee. Reken er maar eens 6 nullen vanaf, en je hebt hetzelfde verhaal met kleinere getallen. Enorme stijging dus.

Genoeg over Jeff Bezos. Want jij zit natuurlijk te popelen om zelf geld te verdienen. We gaan snel verder.

Hoe mooi zou het zijn als...

Hoe mooi zou het zijn als jij een tweede inkomen hebt? Als jij je baan dreigt te verliezen door de coronacrisis, of hem al verloren bent. Ik wil je vandaag helpen om dat tweede inkomen te realiseren, en online geld te verdienen in coronatijd

#1. Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een perfect verdienmodel om te beginnen met online marketing. Zo werkt het: jij promoot iemands product, bijvoorbeeld op een website, (geen zorgen, die gaan we nog maken ;)) en als iemand het koopt via jouw eigen link krijg jij commissie. Of pay per click: dan krijg je zelfs betaalt als iemand erop klikt. 

Dit is in de coronatijd sowieso het #1 verdienmodel.

Probeer het eens uit, en je zult over een half jaar verbaasd zijn waar je staat ten opzichte van nu. Geloof me, het geeft echt een boost in je leven.

Voordelen en nadelen:

#2. Dropshipping

Dropshipping is het eeuwenoude handelen, maar nu online en met veel meer winst! Je zet producten uit china op bol.com (ja echt, je kan geld verdienen op bol.com!) en verdiend daar veel geld mee. Dat komt omdat jij de producten duurder maakt dan ze staan op de chinese webshop. 

Waar wacht je nog op?

Waar wacht je nog op? Je leven is altijd te verbeteren. Ga er eens mee aan de slag en je zult verbaasd zijn over waar je over een half jaar staat ten opzichte van nu. 

Laat de kracht van het internet je verbazen

Doe het. Geloof me als ik zeg dat je een beter, gezonder en leuker leven zal lijden. Je kunt kiezen wanneer je werkt en krijgt dus weinig stress. Dat is veel gezonder voor je lichaam. Je zult geld verdienen op de manier hoe jij dat wilt, en dat maakt het leven een stuk leuker. 

Neem de stap die te groot lijkt, en leef een leven waar je altijd al van droomde

Lees ook:

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen Bloggen. Als blogger kan je een passief inkomen opbouwen. Dat betekent dat je geld verdiend, terwijl je NIET aan het werk bent. Raak niet in de war met...

Lees meer

Geld verdienen in coronatijd

Geld verdienen in coronatijd Ontdek de methode Wil jij ook geld verdienen in coronatijd? Het zijn onzekere tijden. Misschien verliezen we onze baan.  De meeste rijke mensen verdienen meer dan ooit dit...

Lees meer

Hoe werkt affiliate marketing?

Hoe werkt affiliate marketing? Check de affiliate marketing cursus! Benieuwd hoe affiliate marketing werkt? In dit artikel leggen we je uit hoe affiliate marketing werkt, en hoe jij ermee kunt beginnen.  Wat is affiliate...

Lees meer

Delen

[Sassy_Social_Share]